KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  KAJAK TILBUD   Sø- og åfiskeri    
           
 

▪   Indledning
▪   Behov & Egenskaber
▪   Hav- og kystfiskeri
▪   Kyst- og fjordfiskeri
▪   Sø- og åfiskeri


 

Kajakker til fiskeri på sø og å
Kajakker er ikke nødvendigvis kun til brug på havet og ved kysten. Fiskene i de ferske vande kan med fordel besejres med en mindre kajak. Hvis man vil fiske de steder hvor adgang til søbred er vanskelig, kan man med fordel bruge kajakken.

Til dette fiskeri findes der rigtig mange kajakker at vælge mellem. Kano og Kajak Butikken har også til dette fiskeri et meget bredt udvalg af kajakker. Vi har valgt at fremhæve disse fartøjer, der alle er fortrinlige at fiske fra:


Pelican Strike 130
Designet specielt til fiskeri og i øvrigt en stabil sit-on-top kajak til ture på sø, å og kystnært farvand. Så stabil, at man faktisk kan stå op. Strike er forsynet med rorsystem, hvilket gør den meget nem at styre. Den er selvlænsende, hvilket betyder, at hvis der kommer vand i kajakken, så løber det ud igen af sig selv. Det giver stor sikkerhed.

Den er i øvrigt forsynet med en masse udstyr, så den er klar til at tage på vandet med det samme. Strike 130 er IKKE et gør-det-selv projekt, hvor du selv skal skære og bore i kajakken for at få monteret stangholdere m.m. Det omfattende udstyr består bl.a. følgende:

- 3 fiskestangsholdere.
- Polstret sæde og høj rygstøtte, der kan justeres.
- Rorsystem, der styres med fødderne.
- Taske bag på rygstøtten til udstyr.
- Æske til blink, fluer, kroge m.m.
- 2 små sidetasker til udstyr.
- 2 små og 1 stor luge til opbevaringsrum til baggage.
- Stort åbent opbevaringsrum med elastikker over bag sædet
- Flere bærehåndtag og pagajholdere.
- Plade til montering af GPS, ekkolod m.m.

En mere gennemført fiskekajak skal du lede længe efter!


Pelican Strik 130
Længde 396 cm, bredde 76 cm, maks. last 160 kg, vægt 30 kg, rorsystem, farve: Sand.Pelican Getaway 140 med finne
En fiskekajak til kystnært fiskeri. Tre stangholdere og et stort cockpit er bare et par af de gode egenskaber for denne kajak.

Pelican Getaway 140, der er en velsejlende kajak udstyret til fiskeri. Den er udstyret med ikke mindre end tre stangholdere; 1 foran og 2 lige bag sædet. Der er to luger, polstret rygstøtte, pagaj, pagajholder+line, bærehåndtag, justerbar finne m.m.


Pelican Getaway 140

Pelican Getaway 140

Længde 427 cm, bredde 71 cm, vægt 27 kg, maks. last 205 kg. Farve: Mørkegrøn.
Pelican Bayou 160 fiskekano
Denne fiskekano er et genialt fartøj til den fiskeglade familie, eller hvis man ofter er på tur parvis. Tre sæder med indbyggede kopholdere og holdere til ikke mindre en seks fiskestænger!

Bayou er lavet til familieture og fiskeri, hvor der skal være god plads og eventuelt mulighed for at bruge en motor.

Hvor de fleste kanoer normalt kun kan klare en lille elmotor eller slet ingen motor, så kan Bayou klare en benzinmotor på helt op til 5 HP. Der giver god fart selv med fuld oppakning!

Bayou er unik i sin konstruktion. Super stabil med 3 køllinier i skroget, dobbelt skrog som giver ekstra stor styrke og stivhed i skroget og flad bagende til montering af en motor.

Standard monteret med 3 sæder med indbyggede kopholdere og holdere til ikke mindre end 6 fiskestænger. Den indvendige side af skroget er lavet, så vægten i kanoen fordeles bedre, og så vand kan løbe under eller i rillerne på indersiden, så fødder og bagage ikke bliver så let våde.

Bayou er bygget i det patenterede plastmateriale Ram-X, som har meget stor slagstyrke og hukommelse (evnen til at vende tilbage til sin oprindelige form efter sammenstød). Det dobbelte skrog giver ekstra stor styrke og stabilitet.


Pelican Bayou 160 fiskekano

Længde 495 cm, bredde 109 cm, stævnhøjde 48 cm, dybde midtskibs 41 cm, vægt 56 kg, maks. last 435 kg, maks. motor 5 HP Farve: Grøn yderside, sandfarvet inderside. 

Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024