KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PROFIL & INFO   Special thanks    
           
 

▪  Profil
▪  Kontakt
▪  Samarbejde & Links
▪  Special thanks
▪  Copyright


 

Denne hjemmeside er ikke en enkelt mands værk. KAJAKFISKER.dk er skabt med materiale fra mange mennesker, som hver især har bidraget med stort og småt. Det kan være idéer og forslag, eller praktiske bidrag i form af tekst, billeder eller design, eller en kritisk vurdering af indholdet.

Bidraget kan også være at stille tid til rådighed, i situationer hvor nærværet til familie måske burde være prioriteret højere. Hermed skal Charlotte ha' en stor tak, for sin støtte i først og fremmest at gi' mig friheden til at arbejde med projektet KAJAKFISKER.dk.

Kennie og Nikkie skal ligeledes ha' en stor tak, for de timer hvor de har givet deres far fri til at arbejde med KAJAKFISKER.dk. Heldigvis bruger vi også tid til at fiske sammen, både ved P&T-søerne, på turbådene og ikke mindst på kysten.

En aften på stranden kan lige så godt bruges til at samle rav, muslingeskaller, glas og til at udvikle ingenørevner i sandet, som den kan bruges til at fiske. Bare trangian kan få skipperlabskovsen til at koge, og mor har husket de dybe tallerkener :-). 

 

 
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024