KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PROFIL OG INFO   Samarbejde & Links    
           
 

▪  Profil
▪  Kontakt
▪  Samarbejde & Links
▪  Special thanks
▪  Copyright


 

KAJAKFISKER.dk er etableret gennem et samarbejde mellem KAJAKFISKER.dk og en række små og store bidragydere af forskellig slags, der hver især har deltaget med stort og småt. KAJAKFISKER.dk er en non-profit hjemmeside, så det er ikke muligt at engagere sig med betaling for direkte reklamer og banner.

Derimod er det muligt for producenter, grossister, agenturer og andre interessenter, at stille produkter og services til rådighed. Produkter eller services kan blive omtalt i tekst og vist i billeder.

Der skal lyde en særlig hilsen til:


Kano & Kajak Butikken, Charlottenlund. Indehaveren Peter Lillelund kan se potentialet i fiskeri fra kajak, og samarbejdet med butikken har blandt andet resulteret i specielle tilbud til os lystfiskere. Butikken har også velvilligt udlånt både kajakker, udstyr og beklædning til fx. Jagt & Fiskeri messen 2008 og Både i Bella 2010.


Normark A/S, for sin interesse for KAJAKFISKER.dk, herunder for bidrag af produkter der egner sig til fiskeri fra kajak.


F. Bülow & Co. ApS., Hedehusene. Grossist inden for autobranchen, med verdensmærket THULE last systemer, som et af de vigtige brands. Markedets bedste løsninger til transport af kajakker.


Kristian Ørsted Pedersen, PhotoWriter, for at tage sig tid til at bidrage med størstedelen af de fotos som vises på KAJAKFISKER.dk. Der ud over for at give sin mening og kritiske kommentarer til både tekst, foto og layout på KAJAKFISKER.dk.


Lars og Jeanette Aagaard på 123nu.dk og fangster.dk. Lars etablerede i tidernes morgen 123nu.dk, og senere fangster.dk. Dengang blev 123nu.dk blot omtalt som "forumet", for det var det eneste af sin art i Danmark! Efterfølgede har 123nu.dk udviklet sig gevaldigt, og er unægteligt stadig det "rigtige" lystfiskerforum i Danmark, selvom der er kommet rigtig mange fora til på nettet. fangster.dk er Danmarks største og vel også eneste "rigtige" online fangstjournal. På fangster.dk er der en særlig kategori der hedder Kajakfiskeri.Links med relation til kajakfiskeri i Danmark:

troutbum.dk
Carsten Skytt's lidenskablige private hjemmeside om fiskeri, outdoor og kajafiskeri. Oprindeligt var domænet kajakfisker.dk Carsten's ejendom.


fynfisker.dk
Fynfisker teamets hejmmeside om lystfiskeri. Tag et kig i sektionen Kajak fiskeri, hvor der jævnligt er samling til ture omkring det fynske.

 

 

 
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024