KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PRÆSENTATION   Større arrangementer    
           
 

▪  Indledning
▪  Større arrangementer
▪  Lokale arrangementer
▪  Prøv en tur i kajak
▪  Kajak & Udstyr


 

Den store folkelige interesse for kajakroning smitter også af på lystfiskerfolket, og intet er mere nærliggende!

Landets største fagmesse for lystfiskeri, Jagt & Fiskeri messen i Odense har besøg af omkring 20.000 gæster. Naturligvis er KAJAKFISKER.dk med der hvor det sker og i 2008 var KAJAKFISKER.dk repræsenteret på en stand med ikke mindre end seks forskellige kajakker, alle relevante som fiskekajakker på hver deres måde. Foruden de forskellige kajakker blev udstyr, fiskegrej og beklædning præsenteret.

Vigtigst af alt er dog muligheden for de mange gæster at få en snak om fiskeri fra kajak. Mange har tænkt tanken i rigtig lang tid, og har gået og grublet over hvordan "projektet" skulle gribes an. Andre har måske roet kajak og fisket i en menneskealder, uden så meget som at overveje muligheden for at kombinere, og får en sand åbenbaring når de ser et par fiskestænger rigget til på en kajak.

Danmarks Sportsfiskerforbund afholder hvert år Lystfiskeriets Dag, stærkt støttet af rigtig mange lokale foreninger rundt omkring i landet. Mange foreninger har relevante temaer oppe denne dag, og KAJAKFISKER.dk har deltaget i alle de år hvor Lystfiskeriets Dag har været afholdt. Den lokale arrangør stiller en plads til rådighed, og her præsenteres kajakker, udstyr, grej og beklædning.

Alt foregår under uformelle og hyggelige former, og der er masser af mulighed for at få en snak om mulighederne, samt fordelene og ulemperne for fiskeri fra kajak. I 2009 afholdes Lystfiskeriets Dag søndag den 17. maj. Det er ikke besluttet hvilket lokal arrangement KAJAKFISKER.dk deltager i.

 

.

 

Messe01

GrejMarked01

Stevns01

Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024