KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PRÆSENTATION   Prøv en tur i kajak    
           
 

▪  Indledning
▪  Større arrangementer
▪  Lokale arrangementer
▪  Prøv en tur i kajak
▪  Kajak & Udstyr


 

Hvis du ikke lige har været på Jagt & Fiskeri messen eller er medlem i en forening som har haft besøg af KAJAKFISKER.dk, så fortvivl ikke. Den mest omfattende og bedste vejledning inden for kajakfiskeri, er naturligvis en direkte og personlig præsentation.

Vi kan fx tage udgangspunkt i en stille og rolig tur langs kysten, hvor vi kommer omkring de mange emner inden for fiskeri fra kajak. Inden vi mødes har du fået orientering om nogle af de praktiske forhold du skal være forberedt på. Hvor vi mødes, beklædning, mad og drikke og kontakt til pårørende etc.

På land tager vi en gennemgang af udstyret og får afklaret sikkerheds-rutinerne, hvorefter vi søsætter kajakkerne. Du får mulighed for at få en føling med vandet, og vi går ikke videre uden du er 100% fortrolig med din egen situation. Når du føler dig tryg i kajakken, kan vi stille og roligt begynde at ro langs kysten, hvor vi holder os meget tæt på land.

Undervejs taler vi om de mange muligheder som kajakken giver inden for fiskeriet, og vi kommer omkring de forskellige farer og situationer man kan komme ud for som kajakroer, der har valgt at tage fiskestangen med på tur. Men selvfølgelig skal vi også tale om de mange muligheder for gode og spændende oplevelser som fiskeri fra kajak giver os. Og alle de forskellige forhold og spørgsmål om kajaktyper, udstyr, grej og beklædning kommer vi naturligvis også igennem. Undervejs holder vi passende pauser, og måske går vi i land og får noget at spise og drikke.

Efter et par timer eller tre er vi tilbage igen, og du har fået et formidabelt indblik i det at bruge en kajak til fiskeri. Man bliver ikke verdensmester på et par timer i kajakken, så naturligvis vil der være mulighed for opfølgende kontakt.

Hvis du har mod på at prøve en tur i kajak, med en masse information om fiskeri fra dette fartøj, så kontakt KAJAKFISKER.dk. Se kontakt info under Profil & Kontakt.

 

.

 

Messe01

GrejMarked01

Stevns01
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024