KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PRÆSENTATION   Lokale arrangementer    
           
 

▪  Indledning
▪  Større arrangementer
▪  Lokale arrangementer
▪  Prøv en tur i kajak
▪  Kajak & Udstyr


 

Lokalt set sker der en masse rundt omkring i Danmark. Der er klubber og foreninger som holder specielle arrangementer, som fx Grejmarkedet i Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening, og Havnemeden i Korsør. Til disse arrangementer er der altid mulighed for at få en snak om alt hvad der har med kajakfiskeri at gøre.

Mange klubber har også en livlig aktivitet med ugentlige klubaftener. Specielt til klubaftenerne er der mulighed for mere indgående at stifte bekendtskab med fiskeri fra kajak. KAJAKFISKER.dk kommer og stiller en eller to kajakker op, rigger dem til med udstyr og grej, samt forskellig beklædning. Præsentationen foregår som et interaktivt foredrag, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer. Foredraget varer typisk et par timer, og indholdet er bygget op i stil med indholdet på KAJAKFISKER.dk, samt de spørgsmål og kommentarer der er kommet frem i forbindelse med tidligere afholdte foredrag.

Hvis du mener at din forening har brug for et foredrag om kajakfiskeri, så tag kontakt til KAJAKFISKER.dk og aftal en dag hvor i kan blive præsenteret for alle herlighederne. Se kontakt info under Profil & Kontakt.

 

 

.

 

Messe01

GrejMarked01

Stevns01
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024