KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  KAJAK   Opbevaring    
           
 

▪  Indledning
▪  Kajaktyper
▪  Fiskekajak
▪  At ro kajak
▪  Sikkerhed
▪  Udstyret
▪  Transport
▪  Opbevaring
▪  Køb & Salg


 

Din kajak skal opbevares stabilt, tørt og uden direkte sollys. Sørg så vidt muligt for, at lade kajakken ligge på siden, støttet ved ca. en tredjedel og to tredjedele af længden. Undlad at lade den ligge i det fri, så den ikke er beskyttet mod syreregn. Specielt kajakker af PEHD kan misfarves ved længere tids påvirkning af sollys, og kan deformere af varmen fra solen, speciel hvis de ikke er støttet ordentligt.


Bukke
Du kan ha’ kajakken liggende på et par bukke, og så trække en let presenning hen over den. Det er nok det enkleste og billigste.


Loftsophængning
Hvis du vil ha’ kajakken helt væk og ad vejen, kan du lave en loftsophængning, fx i carporten. Med et par snore og trisser kan du let hejse kajakken op i loftet i carporten. Det er måske ikke den sikreste måde at opbevare den på, for hvad nu hvis du mister grebet når du sænker den ned til bilen? Der kan sikkert laves en eller anden stopanordning, men fundamentalt set er det nok ikke den mest anbefalelsesværdige måde at opbevare kajakken.


Væg ophæng
Du kan også for relativt få penge investere i ophæng på væggen. Det smarte ved et væg ophæng er, at kajakken ligger på siden, altså der hvor den er stærkest. Væg ophænget kan svinges ind til væggen når kajakken ikke er på, og så er der også plads til pagajen neden under. Monter væg ophængene i en sådan højde, at du let kan bære kajakken hen til bilen. Muligvis den mest stabile og sikre måde at opbevare kajakken på.

 

Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024